Alexander Karaas er lige fyldt 25 år, serieiværksætter og studerer Cand.merc.kom. på CBS. Siden 2011 har Alexander etableret 4 virksomheder herunder et par kommunikationsbureauer, en plakatshop og et burgerunivers. Han er lige hjemvendt fra New York, hvor han har læst et semester på Columbia University, og det var netop her, at Alexander fik idéen til Generation Startup.

Peter Bagge Grimstrup er 25 år, studerer Strategy, Organization and Leadership på CBS og har arbejdet i konsulentbranchen de sidste par år. Peter har læst et semester på det prestigefulde The Hong Kong University of Science and Technology i Hong Kong, Kina.

Generation Startup er iværksætteri i øjenhøjde. Vi er unge, der gerne vil inspirere andre unge til at tage skridtet fra idé til virkelighed. Hvordan er det at være ung iværksætter? Hvordan skalerer man sin gode idé til at blive en profitabel virksomhed? Disse spørgsmål stiller vi i hver episode til succesfulde og unge iværksættere. Vi giver dig et indblik i, hvilke fede og udfordrende oplevelser, man har som ung iværksætter – i håb om, at du vil hoppe med på startup-vognen! Lyt med på iTunes eller SoundCloud.