Velkommen til Generation Startup

16. marts 2016

Velkommen til Generation Startup – iværksætteri i øjenhøjde. Vi er unge, der gerne vil inspirere andre unge til at tage skridtet fra idé til virkelighed. Hvordan er det at være ung iværksætter? Hvordan skalerer man sin gode idé til at blive en profitabel virksomhed? Disse spørgsmål og mange flere stiller vi i hver episode til succesfulde og unge iværksættere. Vi giver dig et indblik i, hvilke fede og udfordrende oplevelser, man har som iværksætter – i håb om, at du vil hoppe med på startup-vognen!

Jeg havde i mange år gået og leget med idéen om at starte mit eget kommunikationsbureau. Men det blev ved idéfasen og blev aldrig til mere end en drøm. Det var først i 2012, da jeg mødte en ihærdig fyr ved navn Patrick, der fik mig til at gøre noget ved mit projekt. Patrick havde allerede i en alder af 16 år etableret sit eget digitale bureau, og det lyste ud af ham, hvor fedt det var at have sin egen virksomhed. Patrick turde at gøre noget ved sine egne drømme, og han var uden tvivl en kæmpe inspiration for mig. Takket være Patrick har jeg i dag etableret 4 virksomheder og nyeste projekt på stammen er Generation Startup. Her vil jeg gerne være med til at inspirere andre unge til at gøre noget ved sine drømme, ligesom Patrick gjorde for mig.

Jeg har teamet up med én af de dygtigste og skarpeste, jeg kender. Min medvært, Peter har ingen erfaring med iværksætteri, til gengæld har han arbejdet i konsulentbranchen de seneste par år og forstår forretningsudvikling og de organisatoriske processer i en virksomhed.

Velkommen til Generation Startup, vi har virkelig glædet os!

// Alexander Karaas

Hvis du har gode idéer til, hvem vi skal tale med eller hvilke temaer, som vi skal diskutere i podcasten eller her på bloggen, må du endelig sige til. Du kan skrive til os på hej@generationstartup.dk eller på vores Facebook-side.

Generation Startup © 2016